Nesú takmer jedol fotoaparát priamo počas nakrúcania
Počas natáčania na Aljaške fotografa podarilo zachytiť útok na zvieratách, ktorá sa snažila hrýzť drahé vybavenie.
Profesionálny fotograf Brad Joseph USA musel vysporiadať s nepredvídaným okolnostiam priamo v priebehu fotografovania. Nebezpečný dravec pokúsil zaútočiť na dôstojnícky BBC a takmer jedol drahé vybavenie.
Podľa slov muža, išiel na expedíciu na Aljaške ako reportér sledovať medveďa v jeho prirodzenom prostredí. Brad pripustil, že táto cesta sa bude spomínať po celý zvyšok svojho života.
Brad Joseph (Foto: BBC)
- Nainstaloval som si videokameru s pomocou dostupných prostriedkov v bezprostrednej blízkosti zvieraťa a zaujal pozíciu pozorovanie, - povedal Joseph. - Keď sa objavila grizzly na obzore, bol som trochu nervózny.
Muž sa neskôr priznal, že očakával medveď s mláďatami a bude robiť o nich príbeh, ale jeho plány pokazilo.
- Na nejakom mieste, to všetko mimo kontrolu ... videl som, že medveď bol spustený v mojom smere - povedal Američan. - Furious dravec pokúsil zraziť fotoaparát a potom schmatol ju ostré tesáky.
Bear ochutnali prístroje reportéra (foto: youtube)
Ale čoskoro stratil záujem o novú hračku, medveď poponáhľal. Avšak, tento incident nemal vystrašiť statočný novinár.
Brad Joseph bezprostredne potom s hrdosťou povedať, že už vie, aké to je pre osobu pri útoku medveďa.
Shot obrovské čeľuste grizzly fang (foto: youtube)
Operátor tiež povedal kvalitu videokamery, a priznal, že bol opakovane používal to po útoku medveďa.
- Z Južnej Kórey zoo utiekol medveď
- Inteligentný pes sa naučil starať o chorého chlapca
- Stratil kocúr vrátil domov, drviť dráhu 700 kilometrov
- Cestovateľ prebudila medveďa úst
- Alaska zachránil medveďa, strčil hlavu do železnej hrnca
- Tourist presviedčal nenesie hryzie svoj kajak
- Medvede krajiny
- Stal sa obľúbencom Američanov ruštine nesie Stepan
- Vedci zistili, že každá včela má svoj vlastný typ osobnosti
- Grizzly Bear dvakrát zaútočili na lovca
- Medveď hnedý lov lososov
- Medveď a vlk - nerozlučné kamarátky